İŞTE! İlk yerli sosyal medya platformu Viatori

AppStore ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilen Viatori, 3 ay gibi kısa bir sürede 235 binden fazla indirme elde ederek kendi klasmanında en iyi çıkışı yakalayan, kapsamlı ve iddialı “Yerli” bir sosyal medya uygulaması olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yepyeni özellikleri ile sosyal medyaya apayrı bir soluk getirerek kısa sürede trend uygulamalar arasına giren Viatori, ilk yerli sosyal medya uygulaması olarak adından sıkça söz ettirmeye başladı. AppStore ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilen Viatori, 3 ay gibi kısa bir sürede 235 binden fazla indirme elde ederek kendi klasmanında en iyi çıkışı yakalan, kapsamlı ve iddialı “Yerli” bir sosyal medya uygulaması olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

*İZMİR’DEN DÜNYA’YA İLK YERLİ SOSYAL MEDYA UYGULAMASI: “VİATORİ”

Yüzde 100 yerli sosyal medya hedefiyle yola çıkan Viatori, kısa süre içinde 200 bin kullanıcıya ulaştı. Popüler sosyal medya uygulamalarını tek hesapta toplayan program, anlaşmalı mekanlarda sipariş ve ödeme imkanı da sunuyor. Kullanıcısına her içerik paylaşımında paylaştıkça para puan kazandıran Viatori, İzmirli genç girişimcilerin öncülüğünde kuruldu. Proaegean adlı bir yazılım firması, 2 yıldır üzerinde çalıştıkları, WatshApp ve Instagram’a rakip olacak ilk yerli sosyal medya uygulaması ‘Viatori”yi sektöre kazandırdı.

3 AYDA 235 BİN İNDİRME

İlk yayın hayatına 17 Mart 2016’da geçen “Viatori”, 8 Kasım’dan itibaren ise Türk halkıyla buluşmaya başladı. Yayın hayatına geçtikten kısa bir zaman sonra üç ayın sonunda 235 bin indirme yapılarak 500 binin üzerinde bir paylaşım oldu..Viatori’nin 2017 sonuna kadar bunu 6 milyona çıkarması hedefleniyor..

VİATORİ İLE PAYLAŞTIKÇA PARA KAZANACAKSIN

Viatori’nin en çok ilgi çeken kısımlarından biri ise kullanıcılarına, yapılan her paylaşıma karşılık para puan kazandırıyor olması. Bu puanlar aktif üye yeme içme mekânlarında her gün değişen kurlarla TL’ye çevrilecek, kullanıcı bunu hesabından düşebilecek. Hatta sipariş verdikçe daha fazla para puan kazanıyor olacak.

SİPARİŞLER VİATORİ İLE MASADAN VERİLEBİLECEK

Masadan sipariş verme, garson çağırma, hesap isteme ve mobil ödeme, gibi birçok özelliği sunan Viatori , kullanıcı dostu ve çok işlevli yüzde 100 yerli bir Sosyal medya uygulaması olarak Türkiye’de çok kısa zamanda hızla kullanılmaya başlandı. Türkiye’nin en büyük etli ekmek restoran zincirleri, döner markaları, kahve dükkânları ile çok yakında pilot uygulamaya başlanacak ve 2017 yılı içinde bine yakın mekânda Viatori’den günlük 30 binden fazla sipariş verileceği hedefleniyor.

ÜNLÜL İSİMLER “VİATORİ”DE

Hashtag’e apayrı bir soluk getirerek sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gören, aktif on binlerce kullanıcının durum, fotoğraf ve video paylaştığı bu yerli uygulamayı birçok fenomen ve ünlü tarafından da çoktan keşfedilmiş durumda.

*VİATORİ” İLE PAYLAŞIMIN RUHUNU YAKALA

Sosyal medya serüvenine çok hızlı bir başlangıç yapan Viatori, fotoğraf, video ve hashtagli durum paylaşma özellikleri ile Facebook; check-in özelliği ile Swarm; yeme-içme mekânlarına hitap eden özelliği ile de Foursquare’e büyük darbe vuracağa benziyor. Viatori, uzun vadedeki sürdürülebilir büyüme trendinde, Twitter ve Instagram’ın pastasından da pay alabilecek gibi görünüyor.

*”VİATORİ” DÜNYA GENELİNDE TANITILACAK

Latince gezgin anlamına gelen ilk yerli sosyal medya uygulaması “Viatori”, 2017 yılında Türkiye’nin dışında başta Amerika olmak üzere tüm Avrupa ülkelerinde tanıtılması planlanıyor..

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.