İŞTE! Hande Yener ve Serdar Ortaç’ın merakla beklenen düet projesi “İki Deli”

Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Hande Yener ve kralı Serdar Ortaç’ın büyük merakla beklenen düet projesi “İki Deli” Poll Production etiketi Polat Yağcı prodüktörlüğünde piyasaya çıktı.

Sözü, müziği ve aranjesi Mert Ekren’e ait olan ‘İki Deli’ şarkısının mix’i Tufan Taş imzası taşıyor. Şarkının mastering’i ise Londra’da Metropolis Stüdyoları’nda yapıldı.

Albümde “İki Deli” şarkısının Radio Edit, Extended Mix ve Remix olmak üzere üç versiyonu yer almakta. Şarkının Radio Edit ve Extended Mix versiyonu Çağın Kulaçoğlu imzası taşırken, remix versiyonu Nurettin Çolak-Levent Lodos tarafından yapıldı.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BÜTÇELİ VİDEO KLİBİ!

Müzik piyasasının sabırsızlıkla beklediği “İki Deli” isimli şarkıya Gülşen Aybaba yönetmenliğinde video klip çekildi. Üç farklı mekanda çekimleri gerçekleştirilen video klipte 35 kişilik cast ekibinin yanı sıra 40 kişilik teknik ekip görev aldı. Hande Yener ve Serdar Ortaç’ın video klipteki kıyafetleri ünlü tasarımcı Hakan Akkaya tarafından hazırlandı. Hande Yener’in swarovski taşlar ve altın kaplama boncuklar kullanılarak yapılan kemeri el işçiliği ile hazırlandı. Yener’in kolye aksesuarı için 50 metre zincir, Serdar Ortaç’ın tulum ve ceketi için ise altın kaplama düğmeler kullanıldı.

Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen iki yıldızın kafes dövüşü sahneleri çok konuşulacak. Kafes dövüşü çekimleri için özel led ışıklandırmalı dev bir kafes yaptırıldı. Kick boks hocası Tolga Olgun eşliğinde çalışan ikili, duruş ve yumruk tekniği için özel ders aldı. Türk Popunun en iyi kadın sanatçısı ve en iyi erkek sanatçısının kapışması olarak gerçekleşen kafes dövüşünde kazanan “İki Deli” oldu.

ZİRVE’DE BULUŞTULAR!

Çekimlerin bir kısmı helikopter pistinde gerçekleşen video klip “Zirve’de buluştular” söylemlerini beraberinde getirdi. Yükseklik korkusuna rağmen, video klip için 110 metre yüksekliğe çıkan Hande Yener, şiddetli rüzgarın da etkisiyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Albümün çıkış tarihi için Aralık ayını tercih eden Yener ve Ortaç “Projemiz daha öncesinden bitmesine rağmen yılın son ayında çıkarmaya karar verdik. Çünkü 2015’i yüzyılın buluşması ile sonlandırmak istedik. “İki Deli” diyerek son sözü biz söylüyoruz” şeklinde açıklamalarıyla rakiplerine meydan okudular.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.