İŞTE! Hande Yener ve Ozan Öğüt ikilisinin ayrılma nedeni

Evlenecekleri konuşulurken sürpriz bir kararla yollarını ayıran Hande Yener ve Ozan Öğüt ikilisinin ayrılma nedenleri ortaya çıktı. Hande Yener’in bir hayranının yaptığı paylaşım, aradaki güvenin de ilişkiden çok önce bittiğini gösterdi.

Aralarındaki yaş farkına rağmen dolu dizgin bir aşk yaşayan Hande Yener, Ozan Öğüt ikilisi sürpriz bir kararla yollarını ayırmıştı. Evlenecekleri düşünülen ikilinin aralarında güvenin de ilişkilerinden çok önce bittiği anlaşıldı. Hande Yener’in aldatıldığı söylenirken Yener, bu haberleri yalanlamıştı. Bir hayranının sosyal medyada Hande Yener’e attığı mesaj ise Yener’i bitiren olay olduğu anlaşıldı. “Sevgilin seni aldatıyor benden söylemesi. Instagram da paylaştım fotoğrafı” mesajını atan takipçi anında “Takibi kabul et ya da buradan at fotoğrafı hemen” yanıtını aldığı görüldü. Üç sene süren ilişkilerinin ardından olaylı ayrılan ikiliden Hande Yener de eski sevgilisine de bir çok veto da koyduğu haberleri ortaya çıktı. Son olarak sevgilisine verdiği kredi kartını iptal ettiren Yener, şimdilerde işletmeciliğini yaptığı beachte vaktini geçirdiği biliniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.