İŞTE! Haluk Bilginer’li Ben Hur afişi

Timur Bekmambetov’un yönetmenlik koltuğuna oturduğu yeni Ben Hur filminden afiş yayınlandı. Ben-Hur’un yıllar boyu konuşulan epik yolculuğunu tekrar beyazpereye yansıtacak olan film Paramount Pictures ve MGM ortak yapımı olacak. Epik mücadelelerin Hollywood’un göz bebeği olduğu dönemimizde bu şaşırtıcı bir karar olmazken, filmin kadrosu da bir hayli sağlam olarak seyirci karşısına çıkıyor.

haluk bilginer

Roma savaşçısı Ildarin rolü Morgan Freeman’a emanet edilirken, üvey kardeşine iftira atan kötü kalpli kardeş Messala’yı da Toby Kebbell canlandıracak. Heyecanı dorukta tutan fragmanıyla genel çizgisi hakkında ipucu veren filmin yönetmen koltuğunda ise Wanted ve Abraham Lincoln:Vampir Avcısı gibi filmlere imzasını atmış olan Kazak asıllı yönetmen Timur Bekmambetov oturuyor.

Filmi Lew Wallace’ın romanından beyazperdeye uyarlama işini ise John Ridley ile Keith Clarke ikilisi üstlenecek.

Sinema tarihinin unutulmaz filmlerinden biri olan Ben Hur’un yeni uyarlaması 9 Eylül 2016 tarihinde Türkiye’de vizyona girecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.