İŞTE! George Michael’ın son hali

Kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren İngiliz şarkıcı, söz yazarı, müzisyen George Michael’ın son fotoğrafları ortaya çıktı.

Geçen pazar günü Oxfordshire’ın Goring kasabasındaki evinde hayatını hayatını kaybeden İngiliz şarkıcı, söz yazarı, müzisyen George Michael’ın son fotoğrafları ortaya çıktı.

blank

Kalp krizinden yaşamını kaybettiği belirtilen Michael’ın geçen eylül ayında çekildiği belirtilen fotoğraflarında aldığı kilolar göze çarpıyor. Sanatçının çok kilo aldığı için toplum önüne pek çıkmak istemediği belirtilirken İngiliz Daily mail gazetesine konuşan ve ismini vermek istemeyen bir kişi Michael’ın uyuşturucu nedeniyle hastanede tedavi gördüğünü iddia etti. Aynı kaynak, Michael’ın uyuşturucu nedeniyle birkaç kez hastaneye gittiğini söyledi.

https://www.youtube.com/watch?v=QYkE3vpWJjY

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.