İŞTE! Game Of Thrones’tan ilk resmi görüntüler

Tyrion Lannister, ilk kareleri paylaştı.

Daenerys ile Jon Snow buluşması korsan görüntülerle yayıldı, senaryonun tamamı sızdı derken, efsane dizi Game of Thrones’un 7. sezonundan nihayet ilk resmi görseller yayınlandı.

Dizi hakkında ne sızarsa sızsın tutkunlarının heyecanla beklediği yeni sezon öncesi, dizide Peter Dinklage’in canlandırdığı Tyrion Lannister karekterinin Twitter hesabında üç taze görsele yer verildi. Bu görseller, geçtiğimiz gün yayınlanan Westworld’ün yeni bölümü sırasında HBO’da yayınlanan ‘Coming In 2017’ isimli bir teaser’dan alındı.

Servis edilen videoda Game Of Thrones’un yazın yayınlanmaya başlayacak yedinci sezonunda karşımıza çıkacak sahneleriyle Sansa Stark, Jon Snow ve at üstündeki Arya Stark’ı görüyoruz.

game-of-thrones1

Video henüz kanal tarafından internete yüklendmediği için de, şimdilik Twitter’da paylaşılan karelerle idare ediyoruz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.