İŞTE! Fenomen dizi “İçerde”nin 26. bölüm tanıtımı

Show TV’nin Pazartesi akşamına damga vuran Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi “İçerde”nin 26. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen “İçerde”nin 25. bölümünde; uzun yıllar önce Celal’in kız kardeşi Nermin ile Kudret’in birbirlerini sevdikleri ortaya çıktı. Celal’in bu ilişkiye onay vermemesiyle Nermin’in intihar etmesi iki dostu düşmana dönüştürdüğü belli oldu. Celal ve Sarp’ın, Tahsin’i vurduğu sahte görüntüler internete düştü. Celal ve ardından Sarp cinayet suçlamasıyla tutuklanarak hapishaneye girdi. Yayınlanan flashback sahnesiyle görüntüleri Sarp’ın planladığı oyunla internete verdiği ortaya çıktı. İzleyiciyi şoke eden bölümde Sarp, gerçek görüntüleri ele geçirdikten sonra Yusuf Müdür’e, kardeşi Umut’un karşılığında Celal’e özgürlüğünü vereceğini söylemesi heyecan yarattı. Ardından ekranda 16 saat önce yazmasıyla Celal’in gerçek görüntüleri bulması için Mert’i görevlendirdiği ortaya çıktı. Final sahnesinde görüntülerin peşine düşen Mert, Kudret’e deşifre oldu!

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

“İçerde”, heyecan dolu yeni bölümü ile her Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.