İŞTE! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili yapılan resmi açıklama

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sevenleri dizinin bittiğini düşünmeye başlamışken önemli bir açıklama yapıldı.

Eşkya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın (EDHO) yeni bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı merak konusu…

Yılbaşından bu yana 3 haftadır yayınlanmayan Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümü izleyiciyle ne zaman buluşacak? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz sevenleri için beklenen güzel haber geldi. Reyting rekorları kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncularından Oktay Kaynarca yaptığı açıklamada dizinin bitmesinin söz konusu olmadığından bahsetmişti. 54. yeni bölüm fragmanı hala yayınlanmayan dizi birkaç hafta ara verdikten sonra 24 Ocak Salı akşamı ekranlara gelecek. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili yapılan resmi açıklama…

Sanırım herkes bölümün yayınlanmaması ile ilgili bir açıklama bekliyor ama tam olarak söylemek gerekirse sevgili EDHO cular.. Her sene sezon ortası, yani Ocak ayında bütün şirketlerin bütçelerinin yeniden yapıldığı dönemdir.Yani iki ya da üç hafta ara verilir.. Bütün hazırlıklarımız ve yeni bölümün çekimleri bütün hızıyla devam etmektedir..İlgileriniz sabrınız ve sevginiz için çok teşekkür ederiz..

Ünal Kaplan’ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye’ye gelir.

Hızır yalnızca kendine değil, devlete de düşman olan güçlere çok yaklaşmıştır. Özkan’ın elindeki önemli dosyalara da ulaşabilirse işi bir hayli kolaylaşacaktır. Masa, kaosun son bulacağı inancıyla nihayet bir kez daha toplanır. Bu durum en çok Ünal Kaplan’ı tedirgin edecektir. Hızır ise bu toplantıyı üstlerine oynanan oyunu bozmak, net bir adım atmak üzere talep eder. Hainin kim olduğu artık bellidir ve eller bu kez onun ölümüne kalkacaktır. Ünal Kaplan’ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye’ye gelir. Ayağının tozuyla yaptığı eylem, ziyareti süresince epey can yakacağının sinyallerini verir. Meryem’in çağrısı Hızır’ı eve geri döndürür. Diğer bir güzel haber de bir Çakırbeyli’nin daha aileye katılacağı haberidir. Tüm bu güzel gelişmelerden sonra evde bir bayram havası olması gerekirken yaşanacaklar buna engel olacaktır.
İşte dizinin instagram hesabından yapılan paylaşım;

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.