İŞTE! En kolay kilo verme yöntemi

Kilo vermek ya da kilonuzu korumak istiyorsanız aslında yapmanız gereken şey çok basit…

ABD’de yapılan bir bilimsel araştırmaya göre, düzenli kahvaltı yapmanın kilo kontrolü üzerinde de önemli bir etkisi var. İşte kahvaltıyı sıkı tutarak kilonuzu dengelemeniz için dikkat etmeniz gerekenler…

Sağlıklı yaşam ve kilo kontrolü üzerine yapılan ve 7 yıl süren bilimsel çalışmanın sonuçları yayınlandı.

Kaliforniya’da bulunan Loma Linda Üniversitesi’nde yapılan ve yaşları 30’un üzeri 50 bin kişinin incelendiği araştırmaya göre, kahvaltıyı atlamamak kilo kontrolünde hayati bir öneme sahip.

Sonuçları Journal of Nutrition’da yayınlanan çalışmaya göre, “kuvvetli kahvaltı” yapmak kişinin kilosunu korumasına veya kilo vermesine yardımcı oluyor.

Bunun nedeni olarak ise kahvaltıyı sağlam tutan kişilerin sıkça yemek yemediği ve diğer öğünlerini de düzenli yedikleri için vücudun alınan besinleri yakacak zaman bulması gösteriliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.