İŞTE! ‘Donald Trump seçilirse dünyamız yıkılır’ diyen ünlüler

Seçim kampanyaları boyunca Trump’a karşı gardını almış ünlülerin şimdi ne yapacağı merak konusu…

İşte o isimler:

Birleşik Devletler’nin yeni başkanı Donald Trump, söylemleriyle birçok insanın tepkisini çeken bir politikacı. Özellikle ırkçılığa varan konuşmaları, ABD vatandaşı olsun olmasın birçok ünlüyü de rahatsız etmiş durumda. Trump başkan seçilirse dünyamız yıkılır diyen ünlülerin de neler yapacağı merak konusu, işte o ünlü isimlerden bazıları.

Miley Cyrus
Trump’ın olası başkanlığı henüz 23 yaşında olan Miley Cyrus’un hayatıyla ilgili radikal kararlar almasına neden olacağa benziyor: ”Trump seçilirse başka bir ülkeye taşınmak zorunda kalacağım.”

Jennifer Lawrence
26 yaşındaki ünlü oyuncu ”Eğer Trump seçilirse dünyanın sonu gelmiş demektir.” diyor.

Robert De Niro
13 ABD başkanı görmüş bir isim Robert De Niro. Hilary Clinton’u desteklediğini de açıkça söyleyen De Niro, çareyi dua etmekte buluyor: ”İnsanların Donald Trump’ı seviyor olması çılgınca. Tanrı bize yardım etsin.”

Stephen King
68 yaşındaki yazar Stephen King ise bir twitinde şöyle demişti: ”Tebrikler, Cumhuriyetçiler! 3 yaşında bir çocuğun ılımlılığına sahip hassas bir ırkçıyı aday göstermek üzeresiniz.”

Cher
70 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Cher ise Trump başkan olursa çareyi Jüpiter’e taşınmakta bulacağını söylüyor.

Ben Stiller
Ben Stiller, Donald Trump’ı ”Naked Gun” filmindeki kötü adama benzetiyor ve şöyle ekliyor: ”Ben onu ciddiye almıyorum ama bazı insanların onu ciddiye aldığını görüyorum. Bu çok çılgınca geliyor.”

J.K.Rowling
Harry Potter serisinin İngiliz yazar J.K.Rowling de Trump için oldukça sert konuşanlardan: ”O, Voldemort’tan bile daha kötü.”

George Clooney
55 yaşındaki ABD’li oyuncu açık konuşuyor: ”O sadece fırsatçı bir adamdı. Şimdiyse onun bir ırkçı ve yabancı düşmanı olduğunu görüyoruz.”

Johnny Depp
Bu yılın başında Donald Trump’ın hayatını hicveden bir filmde onu canlandıran Johnny Depp, Trump’ın aslında şımarık bir çocuk olduğunu söylüyor.

Shakira
39 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı Shakira da Trump’ın konuşmalarından rahatsızlık duyanlardan biri: ”Bu nefret dolu ve ırkçı konuşmalar senelerdir çeşitliliğin ve demokrasinin olduğu ülkeyi bölmeye çalışmaktır.”

Michael Moore
62 yaşındaki belgesel yönetmeni Michael Moore’ın Trump’ı sevmesi zaten beklenemezdi. Moore şöyle diyor: ”Burası öfkeli beyaz adamların yaşadığı bir ülke değil. Bizi rahat bırak ve gerçek başkanın kim olacağını seçelim.”

Ricky Martin
ABD vatandaşlığına sahip olan Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin de Trump’ın Latin halkı saygısızca taciz eden açıklamalarından rahatsız olduğunu, bunun kanına dokunduğunu söylüyor.

Lily Allen
31 yaşındaki İngiliz şarkıcı Lily Allen’ın Trump’la ilgili hikayesi ise diğerlerinden biraz farklı. Trump’ın Brexit sonrası İskoçya ziyaretinde ”İskoçlar Brexit’e evet diyerek ülkelerini geri aldılar” minvalindeki twitine ”İskoçya kalmak için oy kullandı geri zekalı” diye cevap verdi.

Stephan Hawking
İngiliz fizikçi Stephan Hawking ise Trump gibi bir demagogun politikada nasıl bu kadar yükseldiğini anlayamadığını ve onun kötü bir insan olduğunu söylüyor.

Salma Hayek
Meksika asıllı ABD’li Salma Hayek’in Trump’a bir hediyesi var. Hayek memnuniyetle U.S. History for Dummies kitabını kendisine hediye etmek istediğini dile getiriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.