İŞTE! Demet Şener’in İbrahim Kutluay’dan boşanma nedeninin kanıtı

Demet Şener’in İbrahim Kutluay’dan boşanmak için mahkemeye sunduğu eşinin Edvina Sponza’lı görüntüleri, gizlilik kararının bozulmasıyla ortaya çıktı.

11 yılık evliliklerini bitirme kararı alan Demet Şener ile İbrahim Kutluay cephesinden sürpriz gelişme! Demet Şener, eşinin kendisini Edvina Sponza ile aldattığını iddia ederek geçen yıl boşanma davası açmıştı. Olaylı geçen dava sürecinde Şener’in kendisine Edvina’nın verdiğini söylediği ve mahkemeye delil olarak sunduğu ihanet fotoğrafları, verilen gizlilik kararının bozulmasıyla artık gün yüzüne çıktı.

Samimi fotoğraflar

Kutluay ile Sponza’nın birlikte çekilmiş samimi fotoğrafları ise ihanet iddiaları güçlendirdi. Çekişmeli geçen davada Şener, kendisine Edvina Sponza’nın şoförüyle ilettiği ihanet fotoğraflarını da mahkemeye delil olarak sunmuştu. İşte o olay fotoğraflardan biri…

Şener, yaptığı açıklamalarda aldatıldığı kareleri eşinin yasak aşkı Sponza’nın gönderdiğini iddia etmiş ve görüntüleri görünce hemen boşanma davası açtığını söylemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.