İŞTE! ‘Big Brother Türkiye’ evinin son finalisti

‘Big Brother Türkiye’ evinde dün gece (28 Şubat Pazar) yarı final heyecanı yaşandı. ‘Big Brother Türkiye – Yarı Final’inde, izleyicilerden en yüksek oyu alan İdil, ‘Big Brother Türkiye’nin 4. ve son finalisti oldu. Rezan, Gökçen ve Seda ise, eve veda ettiler.

İP İLE BİRBİRLERİNE BAĞLANDILAR

‘Big Brother’, takım oyunu için Arena’ya çıkan ev halkına önce ‘havuz’, sonra ‘yap boz’ görevi verdi. İki turdan oluşan görevde ev halkının, ilk turda tüm yap boz keselerini toplaması, ikinci turda ise yap bozu tamamlaması gerekiyordu.
Havuz görevinde Arsel, Sinan, Onur, Rezan, Gökçen, Seda ve İdil, birbirlerine iple bağlandılar. Onların bağlı olduğu ip de Arena’daki düzeneğe bağlı idi . Ev halkının, bir yandan ipi düzenekten kurtarmaları, diğer yandan da yolları üzerinde duran keseleri toplamaları gerekiyordu. Arsel, Sinan, Onur, Rezan, Gökçen, Seda ve İdil, ipten kurtulup, tüm yap boz keselerini toplamayı başardılar ve ilk turu geçtiler.

İZLEYİCİLERDEN EN AZ OYU REZAN ALDI

‘Big Brother Türkiye’nin 4. ve son finalistinin belli olacağı izleyici oylaması sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla birlikte evde heyecan da arttı. İzleyicilerden en az oyu Rezan aldı ve yarı finalde eve veda eden ilk isim oldu.

GÖKÇEN DE FİNALİ GÖREMEDİ

İzleyicilerden en az oyu alan ikinci isim Gökçen oldu ve yarı finalde, göz yaşları içinde eve veda etti.

idil

SON FİNALİST İDİL

‘Big Brother Türkiye’nin son finalisti olmak için İdil ve Seda baş başa kaldı. İzleyiciler, en çok oyu İdil’e verdiler ve ona finalin kapısını açtılar. Seda, eve veda ederken, İdil ise, Arsel, Sinan ve Onur’dan sonra adını finale yazdıran 4. ve son isim olmayı başardı.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Asuman Krause’nin sunduğu ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece, 6 Mart Pazar akşamı ise ‘Big Brother Türkiye – Final’ bölümü ile Star’da.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.