İŞTE! Aldatmanın en popüler olduğu yaş

Aldatma üzerine yapılan bir araştırma, bu konudaki en ‘sabıkalı yaşları’ ortaya çıkardı. Bir İngiliz evlilik sitesi yaptığı araştırma, aldatmanın en çok 39 yaşında gerçekleştiğini ortaya koydu.

Sabıkalı yaşlar

Araştırmada 20’li, 30’lu ve 40’lı yaşların son senesinin aldatma için en riskli yıllar olduğu belirtilirken özellikle 19-29-39 ve 49 yaşlarının ‘en sabıkalı yaşlar’ olduğuna vurgu yapıldı.

Aldatmanın en önemli nedeni

Sitenin sözcüsü, çitflerin birbirlerini aldatmasının en önemli nedeninin ilgisizlik olduğunu söyledi. Sözcü, “Eşiniz işkolik ya da ilgisizse aldatma kaçınılmaz oluyor. Aldatmanın en çok yaşandığı yaşlar 39 ve 49. Bu yaşlara dikkat edilmeli” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.