İŞTE! Adriana Lima’nın akılalmaz serveti

Adriana Lima hiç olmadığı kadar Türkiye gündemine otururken, süper modelin 75 milyon dolarlık serveti göz dolduruyor.

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Adriana Lima şu sıralar Türk yazar Metin Hara ile olan birlikteliğinden dolayı hiç olmadığı kadar gündemde.

Hara ile birlikte olduğu haberleri ortaya çıkmadan önce kitaplarını okuduğu göze çarpan Lima yaptığı işlerden hatırı sayılır da bir serveti bulunuyor.

Celebrity Net Worth verilerine göre Lima’nın 75 milyon dolar parası var.

1981 yılında Brezilya’nın Bahia eyaletinde doğan Lima daha 15 yaşındayken otomobil firmasının sponsor olduğu bir güzellik yarışmasında adını duyurdu.

2000 yılından beri Victoria’s Secret modeli olan Brezilyalı güzel 2003-2009 yılları arasında kozmetik firmasının reklam yüzü oldu.

2012 yılında 8 milyon dolara bir malikane alan Lima katolik kilisesi ve yetimhanelere yaptığı bağışlarla da adından söz ettiriyor.

2016 yılında kazandığı 10.5 milyon dolarla dünyanın en çok kazanan ikinci süpermodeli olan Lima’yı 30 milyon dolarlık geliriyle vatandaşı Gisele Bündchen geçmişti. Adriana Lima’nın menajerlik şirketi ise The Society Management.

10.7 milyon Instagram takipçisi ve 6.4 milyon Facebook hayranı olan Lima burada görselini paylaştığı ürünlerden de hatırı sayılır bir para kazanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.