İŞTE! Acun Ilıcalı ile evlenen Şeyma Subaşı’nın gelinliği

Uzun süredir birlikte olan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çifti, bu akşam evleniyor…

Önceki gün özel uçakla düğünün yapılacağı Fransa, St. Tropez’e uçan Subaşı, sosyal medya hesabından an be an paylaşımlarda bulundu. Subaşı, düğün öncesi gelinliğiyle poz verdi. Düğün ayrıntıları da bir bir ortaya çıktı. Davetliler, THY’den kiralanan özel uçakla Fransa’nın Nice kentine uçtu.

DJ Solomun’la coşacaklar

Cote D’Azur Havaalanı’nda bekleyen özel helikopter, çifti ve şahitlerini Marsilya’ya götürecek. Buradaki Türk Konsolosluğu’nda Esat Yontunç ve Kübra Subaşı’nın şahitliğinde nikâh kıyılacak. Grup, aynı helikopterle Fransa St. Tropez’e gidecek ve Byblos adlı lüks otele yerleşecek. Düğün, 19 Eylül’de Bagatelle adlı kulüpte, açık havada gerçekleşecek. After party’de DJ Solomun çalacak.

ACUN ILICALI VE ŞEYMA SUBAŞI EVLENDİ

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.