İŞTE! 2016’nın ‘Sosyal Medya En’leri

2016 yılında sosyal medyaya damga vuranlar açıklandı. Peki, 2016’da sosyal medyaya kimler damga vurdu? Sosyal medyada hangi oyuncular kaçıncı sırada yer aldı?

2016’nın sosyal medya enleri belli oldu. Somera’nın ölçümlerine göre 2016’nın en popüler dizisi 9.5 milyon iletiyle Kiralık Aşk oldu.

Mart ayında final yapan Güneşin Kızları 7.6 milyon iletiyle 2. olurken; Poyraz Karayel 2.69 milyonla üçüncü oldu.

2016’nın popüler kadın oyuncusu 2.88 milyon iletiyle Hande Erçel olurken, Elçin Sangu da 2 milyon barajını aştı.

Erkek oyuncularda ise Barış Arduç 1.98 milyonla ilk sırada yer aldı. Tolga Sarıtaş 1.88 milyon iletiyle 2., Çağatay Ulusoy 1.74 milyon iletiyle 3. oldu.

En popüler dizi çifti 6.55 milyon iletiyle Ali&Selin (Güneşin Kızları), Defne&Ömer (Kiralık Aşk, 4.15 milyon ileti) ve Ayşegül&Poyraz (3.98 milyon ileti) oldu.

En popüler dizi karakterleri ise Ömer (Kiralık Aşk), Defne (Kiralık Aşk), Poyraz (Poyraz Karayel), Sarp (İçerde) ve Hayat (Aşk laftan Anlamaz) olmayı başardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.