İstanbul Kırmızısı’ndan yeni poster

Ferzan Özpetek, merakla beklenen filmi İstanbul Kırmızısı’ndan bir poster paylaştı.

Ferzan Özpetek’in yeni filmi İstanbul Kırmızısı’ndan yeni bir poster geldi… Posteri, başrol oyuncularının gözleri üzerinden ‘Hiçbir şey aşktan daha önemli değildir’ yazısıyla Özpetek Twitter hesabından paylaştı.

Senaryosunu da Özpetek’in üstlendiği yapımın görüntü yönetmenliğini, Gian Filippo Corticelli üstleniyor. İstanbul Kırmızısı’nın başrollerinde Halit Ergenç, Nejat İşler, Mehmet Günsür ve Tuba Büyüküstün bulunurken, filmin kadrosunda ise Reha Özcan, Serra Yılmaz ve Ayten Gökçer gibi başarılı isimler yer alıyor.

blank

Orhan travmatik bir kayıptan sonra her şeyini bırakarak Londra’ya yerleşen eski bir yazardır. Editör olarak çalışan Orhan, ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın doğup büyüdüğü şehirdeki çocukluk anıların anlattığı bir kitap için İstanbul’a gelir. Deniz hem tarihi aile köşkünden annesini taşımak hem de yeni filminin hazırlıkları için İstanbul’dadır. Orhan’ın İstanbul’daki işi, yayınlanmadan önce kitaba son dokunuşları yapmaktır. Ancak buluşmalarının ertesi sabahı Deniz ortadan kaybolur. Bu süreçte Orhan, Deniz’in çocukluk arkadaşı Neval de dahil, kitapta anlatılanların gerçeğin gösterişli bir kopyası olduğunu fark eder. Deniz’in gizemli yaşamı ortadan kayboluşuyla birlikte aydınlatılmanın eşiğindedir…

Film, 3 Mart 2017’de vizyona girecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.