“İstanbul Kırmızısı” ilk seyircileriyle buluştu

“Hiçbir şey aşktan daha önemli değildir”

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, İmaj ve İtalya’dan R&C Produzioni ve Faros Film ortaklığıyla gerçekleşen; Türkiye’nin yıldızlarından oluşan kadrosuyla merakla beklenen “İstanbul Kırmızısı” filmi bu Cuma sinemaseverlerle buluşuyor.

Başrollerinde Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür ve Nejat İşler’in yer aldığı “İstanbul Kırmızısı” dün akşam Uniq Hall’de gerçekleşen galasında ilk seyircileriyle buluştu.

İstanbul’un başrol oynadığı, eve dönüş, hesaplaşma ve aşk hikayesini çarpıcı bir dille anlatan filmin galası; kıyafet ve aksesuarlarından kırmızının eksik olmadığı yüzlerce davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Galaya; Ferzan Özpetek ve filmin oyuncuları Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür, Nejat İşler, Çiğdem Selışık Onat, Zerrin Tekindor, Reha Özcan, Ayten Gökçer, İpek Bilgin, Cemre Ebuzziya, Tuğrul Çetiner, Şerif Sezer, Nergis Öztürk Toktaş , Rıza Kocaoğlu’nun yanı sıra Kamil Güleryüz, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu, Hamdi Alkan ve eşi, Varol Yaşaroğlu, Seçkin Özdemir, Hande Erçel, Hatice Aslan, Pınar Deniz, Sevim Emre, Orhan Gencebay, Çiğdem Batur, Hande Doğandemir, Gani Müjde ve eşi Belma Canciğer, Süheyl- Çiğdem Uygur, Emel Sayın, Gaye Su Akyol, Selma Ergeç ve Can Öz, Pelin Akil, Anıl Altan, Mine Tugay, İpek Erdem, Hazım Körmükçü, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Cem Karcı, Burcu Biricik ve eşi, Aydan Taş, Burak Kut, Tarık Ünlüoğlu, Gülenay Kalkan, Deniz Çakır, Devrim Yakut, Ozan Açıktan, Funda Arar, Nevra Serezli, Ayşegül Akdemir, Güray Gürsel, Defne Samyeli, Ece Uslu, Esra Erol, İbrahim Çelikkol, Yılmaz Erdoğan, Ferdi Akarnur, Naz elmas, Oya Başar, Paşan Yılmazer gibi sanat camiasının önemli isimleri katıldı. Bu özel galaya ayrıca cemiyet hayatından; Berrin Yoleri, Feryal Gürman, Revna-Yelda Demirören, Açelya Akkoyun, Mehmet Dinçerler gibi isimler de katıldı.

Köklerinin var olduğu ülkesine 20 yıl sonra dönerek ilk Türk filmini çeken Özpetek’in adeta nostaljik bir İstanbul’u anlattığı filmi “İstanbul Kırmızısı” dakikalarca ayakta alkışlandı.

Yılın en çok merak edilen filmi 3 Mart’ta (bugün) sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

İstanbul’u Özpetek’in gözünden izleyen ve adete şehre aşık olan davetliler gala sonrası; İsviçre’li lüks saat markası IWC SCHAFFHAUSEN’in sponsorluğunda gerçekleşen özel partiye katıldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.