İstanbul Kırmızısı filmi tam kadro Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programına konuk oldu

Radyoların en çok beğenilen programını hazırlayan Yasemin Şefik’e yıldızlar çıkarması; Ferzan Özpetek, Tuğba Büyüküstün, Halit Ergenç, Nejat İşler, Mehmet Günsür konuk oldu.

Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, Yasemin Şefik’in “Her filminizde bir Sezen Aksu şarkısı bulunuyor bu sefer var mı?” sorusu üzerine “Sezen Aksu ile ayrı bir proje hazırlıyoruz. O da sürpriz olsun” dedi. “Oyuncu seçiminde tamamen iç güdüsel hareket ediyorum.O anda karşıma Tuba Büyüküstün oturuyor. Kim olduğunu ne kadar meşhur oldunu bilmiyorum. Bakıyorum kızın bakışları kafamdaki Neval’in bakışları.Tamam diyorum” dedi. “Nejat İşler aslında Mehmet Günsür’ün rolünü oynayacaktı ama onları değiştirdik. Yani tam tersini yaptık. Ve çok iyi oldu. O da tamamıyla iç güdüsel olan bir şey.” Dedi.

blank

NEJAT İŞLER; “DİZİ TEMPOSUNU ÖZLEMİŞİM!”

Tekrar televizyon ekranına geri dönene Nejat İşler; “Dizi temposunu özlemişim. Bir tık yani.” Mehmet Günsür’ün Nejat İşler’in bu açıklamasına ise yorumu; “ Bütün aksiyon, sete gel, makyaj, kostüm, o bu, hazır yok prova alalım, ilişkiler,…” yorumuna İşler; “Sonunda ne olacağını bilmiyorsun. Her gün her şey değişiyor.” diyerek kahkahalarla anlattı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN “ SAĞOLSUN MAGAZİNİMİZ ARKASINI ÖNÜNÜ DÜŞÜNMEDEN YAZIYOR”

Bir arkadaşı Tuba Büyüküstün’le niye görüşmüyorsun demiş. Ha kim o falan demiş. Asistanlarına sormuş. Tuba Paris’te yaşıyor. Ki öyle bir şey yok. Sağolsun magazinimiz çok arkasını önünü düşünmeden bir şeyler yazdığı için insanlar öyle sanıyor. Gayet İstanbul’daydım. Herkes benim Paris’te olduğumu düşünerek Ferzan’a söylenmemişim bile ben! Bakar mınız nereden nereye adam Paris’te mi deyip, şey yapsa bugün burada filmde değildim.” dedi.

HALİT ERGENÇ “HER GÜN DAHA ÇOK İŞİME AŞIK OLUYORUM!”

“Vatanım Sensin” de canlandığı rolüyle oldukça konuşulan Halit Ergenç. İstanbul Kırmızı filmiyle de dikkatleri üzerine topluyor. Oyuncu; “Her gün daha çok aşık oluyorum işime. Ve her gün yepyeni şeyler öğreniyorum. Ve daha fazla çalışıyorum. Gün geçtikçe sorumluluğum daha fazla artıyor” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.