İSTANBUL FM 2016’da yeni yayın dönemine bomba gibi geliyor

Türkiye’nin en güçlü ve en köklü radyosu İSTANBUL FM 2016’da yeni yayın dönemine bomba gibi geliyor. Gerek teknik anlamda gerek operasyon anlamında güçlü alt yapı çalışmalarıyla hedefimiz dinleyicilerimize daha kaliteli hizmet vermek.

Türk popüler müziğinin en iyi örneklerini dinleyicileriyle buluşturan, geçmişten bugüne süregelen başarılarıyla Türkiye’nin dört bir yanında 40 noktada ulusal yayına devam eden İSTANBUL FM; uzman kadrosuyla ve her ay ses getirecek çalışmalarıyla dinleyicileriyle arasında ki bağı daha da güçlendirecek.

“Teşekkürler Türkiye”

İstanbul FM Yayın Akışı

İstanbul FM‘de hafta içi her gün;
•08:00 – 09:00 Serda CEYHAN ile Aktüel Haberler (Gazete Haberleri)
•09:00 – 12:00 Ayşe MATAY ile Her şey Yolunda programında en HİT müzikleri dinleyebilirsiniz.
•13:00 – 16:00 Saatleri arasında Mehmet YAVUZER, Nötr Programı ile radyomuzda dinleyicilerimize en güzel Türkçe pop müzikleri sunmaktadır.
•17:00 – 18:00 Saatleri arasında 80’ler 90’lar programı bir saat boyunca nostalji severlerin ve eskiyi unutamayanların yanında oluyor.
•18:00 – 21:00 saatleri arasında bir İstanbul FM klasiği olan Handextra programıyla, Hande FINDIK en güzel Türkçe müziklerle radyonuzda olmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en büyük ve en güçlü radyosu olan İstanbul FM’in internet sitesinde en güncel top 40 müzik listesi ve güncel haberleri bulabileceğiniz gibi; online olarak radyo dinlemeniz de mümkündür.

https://www.istanbulfm.com.tr/

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.