İsmail Demirci “Posta Kutusu” filminde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü

İsmail Demirci “Posta Kutusu” filmindeki performansı ile Bosna Hersek’te düzenlenen Krajina Festivali’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

Filmde Nihat karakterini canlandıran İsmail Demirci “Beni bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ederim. Bu gibi ödüller bizleri çok motive ediyor” diye konuştu.

Daha önce Romanya Buzz Cee Film Festivali’nden ‘Jüri Özel Ödülü’ ile dönen filmde, tek hayali askerlik yapmak olan Adem’in, çocukluk arkadaşı Nihat’la birliğe teslim olmaya giderken kaza yapması üzerine yaşadıkları psikolojik süreç, Nihat’ın hayatını Adem’e bakmaya adaması ve sahte bir askerlik celbi hazırlamasından sonra ortaya çıkan büyük sır konu ediliyor.

Barış Kırışalioğlu’nun yönettiği, Nedim Zeper’in yapımcılığını üstlendiği katıldığı festivallerde büyük ilgi ile karşılaşılan, hemen hemen her dalda adaylığı olan ve ödüller toplamaya devam eden film, festival yolculuğunun ardından vizyona girecek…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.