Işın Karaca, Seren Serengil ve Gülben Ergen hakkında konuştu

Türkiye’nin en güçlü kadın seslerinden Işın Karaca Radyo Mega’da Pınarating’in canlı yayın konuğu oldu!

Magazin basınında son dönemin en fazla konuşulan konularından Seren Serengil’in hapis cezası üzerine konuşan başarılı sanatçı bu duruma çok üzüldüğünü emsal olması bakımından korkutucu olduğunu söyledi.

Işın Karaca, “Millet yaparken ayıp değil de, konuşurken neden ayıp?” sorusunu sorarak duruma farklı açıdan baktığını belirten sanatçı, herkesin yaptıklarından sorumlu olduğunu ve kimseyi bastırarak susturamayacağını, örtbas edemeyeceğini dile getirdi.

Magazin yorumcusu olarak gördüğü Seren Serengil’in zaman zaman programlarında kendisini de yerden yere vurduğunu yeri geldiğinde de yerden göğe yücelttiğini belirten Işın Karaca, sosyal medyada destek mesajları atmadığını ancak hak verdiğini ve yanında olduğunu belirtti.

Sanatçıların hayatlarının popüler kültürün bir parçası olduğuna atıfta bulunan Işın Karaca, Gülben Ergen’in konusunun magazin basınında konuşulmasının doğal olduğunu ancak konuşulmasını istemiyorsa burada olmaması gerektiğini bu hayatı seçmemesini söyledi.

Gülben Ergen’e “Bana Mevlana ile gelme” diyen Işın Karaca, ulvi bir gönüle sahipsen geçmişteki kavgaları geride bırakmasını, Türk mahkemelerini bu kadar meşgul etmemesi gerektiğini söyledi. Taraf tutmak mecburiyetinde kalıyoruz diyen başarılı sanatçı, bu durumun ders vermenin çok ötesinde kadının kadına yaptığı şiddetin en alası olduğunu da söyledi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.