Işın Karaca sahte tıklanmalara savaş açtı

Işın Karaca, son dönemlerde sanat dünyasında yaşanan ‘en çok ben tıklandım’ polemiği hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı: Eğer kıskanıyorsam namert olayım…

er getirerek meslektaşlarına yüklendi. Twitter hesabından zehir zembelek açıklamalar yapan şarkıcı, yazdıklarıyla hem sanatçıları hem de takipçilerini şaşırttı.

Sizi gidi dıkdıkçılar

Karaca şunları yazdı: Sizi gidi dıkdıkçılar! Türkiye’den kazandığınız haksız kazanç yetmiyor şimdi de ABD üstünden alın tıkları ki alın biriminiz yükselsin. Kıskanıyorsam namert olayım! Haksız kazanç haksız değer! Müzisyenlik sizin gibiler yüzünden yerini bulamıyor. Ama bunun sonunda büyük patlayacaksınız. Senelik aldığınız o primi size haram edeceğim! İşin sonunda müziğe emek verenler kazanacak! Buna göz yuman şarkıcılar bence siz de korkun. Bu ülkenin 3-5 büyük şarkıcısı kendi firmalarını kurup özgürlüğünü ilan edince taşlar yerine oturur. O güne dek dıkdıkdık ey günler!

MİLYONLAR ONLARI İZLEDİ

Gülşen, Aleyna Tilki, İrem Derici, Sinan Akçıl birçok isim sosyal medya hesaplarından tıklanma yarışlarına dâhil olmuştu.
Tilki, ‘Cevapsız Çınlama’ ile 100 milyon, Gülşen ‘Bangır Bangır’la 200 milyon, Derici ise ‘Kalbimin Tek Sahibi’ ile 73 milyon izlenmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.