Işın Karaca, prostat kanseri tedavisi gören yakın dostu Harun Kolçak’ı ziyaret etti

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Harun Kolçak, geride bıraktığımız günlerde normal odaya alınmıştı. O zamandan bu yana dostlarının ziyaretleriyle mutlu olan Harun Kolçak,hastane sürecinden önce hazırlıklarını tamamladığı yeni albümü ‘Best Of’u 9 Eylül’de çıkarıyor.

Albüm, Kolçak’ın müzik dünyasının önemli isimleriyle yaptığı düetlerden oluşacak. Sağlık durumu iyiye giden ve bu albüm haberiyle sevenlerinin yüzünü güldüren Harun Kolçak’ın hastane odası önceki gün yine ziyaretçi akınına uğradı.

Liv Hospital’a gelenler arasında Fuat Güner ve Hakan Peker’in yanı sıra “Best Of”da onunla düet yapan Işın Karaca da vardı. Karaca, Harun Kolçak ile çektiği selfieyi sosyal medya hesabından; “Benim Can’ımın canı, can Harun’um… Sohbetine, arkadaşlığına, şarkılarına doyamadığım Harun’um… Sen iyi ol, gerisi fasafiso… Seni çok seviyorum. Ama bunu zaten biliyorsun…” notuyla paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.