Işın Karaca konserlerini iptal etti

Ünlü şarkıcı, son zamanlarda ülkenin içinde olduğu durumdan dolayı halk konserlerini iptal etti. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Koalisyon Hava Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Halep kentine bağlı Cerablus bölgesinin terör örgütü IŞİD’ten temizlenmesi amacıyla başlatılan askeri harekatta, TSK kaynaklarının verdiği bilgilere göre; Cerablus bölgesinde tespit edilen hedefler vuruluyor.

KONSER İPTALİ!

Sosyal medyada geniş yankı bulan bu harekete ünlü isimlerden de yorum gelmeye devam ediyor. Geçen ay yaşanan darbe kalkışması sonrası ordunun Suriye harekatını başlatması takdir görürken, ülkede yaşanan ve art arda gelen kaoslar nedeniyle, bazı sanatçılar konserlerini iptal ediyor. Ünlü sanatçı Işın Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ankara ve Çatalca’da vereceği halk konserlerinin iptal olduğunu duyurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.