Işın Karaca coştu coşturdu

Türkiyenin en önemli ve güçlü seslerinden biri olan Işın Karaca, yılbaşı gecesinde Antalya/ Gloria Otel misafirlerine unutulmaz bir yeni yıl eğlencesi yaşattı.

Gün geçtikçe verdiği kilolar ile gündemde olan ve yeni görünümü ile kendine hayran bırakan sanatçı, canlı sahne performansı ve şovlarının yanı sıra bitmeyen enerjisiyle de ilgi odağı oldu.

Yerli/yabancı repertuvarı ve özel davul şovuyla misafirlere hatıralarda kalacak bir gece yaşatan Karaca; ’’2016 yılının herkese şans, huzur, aşk, para ve en önemlisi de sağlık getirmesini diledi. Işın Karaca Saat 00.00’ye yaklaştığında geri sayımın ardından nişanlısı Tuğrul Odabaş’a sarılarak yeni yıla girdi.

Hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğu yeni maxi single çalışması ve ‘Büyümek için Küçülmek Lazım’ isimli kitabını 2016 yılında sevenleriyle buluşturacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.