”İsimsizler” Kanal D’de başlıyor

Vatan için kendinden vazgeçenler…İsimsizler

Barakuda Film & Es Film; Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici’nin yapımcılığında 27 Mart Pazartesi günü Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak İsimsizler, umutsuzluk kokan bir tabloyu umudun resmine dönüştürmek için verilen mücadeleyi konu alacak.
Osman Kaya’nın yönetmenliğini yaptığı Kanal D’nin iddialı projesi İsimsizler’in senaryosu ise Mustafa Burak Doğru, Serkan Birlik, Ayça Mutlugil ve Hale Çalap’a emanet.

Gelecek vaat eden bir diplomat iken Virankaya’ya gönüllü kaymakam olan vatan sevdalısı Fatih Keskin (Uğur Güneş) ve bayrak aşkına aynı yola baş koymuş 7 yol arkadaşı; attığını vuran, özü sözü bir Özel Harekat Polisi Hasan ( Bülent Alkış), başarılı emniyetçi Terörle Mücadele Polisi Ahmet ( Taner Ertürkler), sokaklardan gelen, sert ama bir o kadar vicdanlı Özel Harekat Polisi Murat (Çağkan Çulha), Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda çalışmış, bayrak sevdalısı bir Yüzbaşı Olcay ( Sedat Mert), vatanı için kendinden vazgeçen gözü pek bir istihbaratçı Kürşad ( Volkan Keskin ), Kaymakam Fatih’in deli dolu şoförü Derman ( Musab Ekici) ve istihbaratçı Seher ( Sera Kutlubey) görünmez düşmanlarla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorunda kalacaklardır ateş diyarı Virankaya’da.

Yayınlanan fragmanları ile adından çokça söz ettiren ve merakla beklenen İsimsizler’in genel hikâyesi ise şöyle;

Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya’dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Çünkü Virankaya Kaymakamı şehit edilmiştir. Fatih Başkan’ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur.

Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih etmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya’ya gider.

İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır. Çünkü düşman onlar gibi mert değildir. Kullandığı kuklaları vardır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.