İrem Derici’nin Yıldız Tilbe sevgisi

Bir davette Yıldız Tilbe’yi gören İrem Derici’nin o anları anlatan paylaşımı dikkat çekti.

Sözcü’de yer alan habere göre Rıza Esendemir’den ayrıldıktan sonra kendisini tamamen işine veren ve geçen günlerde Sinan Akçıl ile çektiği kliple adından söz ettiren İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yıldız Tilbe sevgisinin ne kadar büyük olduğunu gösterdi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Bir davette karşılaştığı Yıldız Tilbe’nin yanına giden Derici onun beline sarıldı ve heyecanını paylaştı. Bu sırada çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan İrem Derici paylaşımının altına: “Allah’ım deliriyorum, hayatımın kadınıyla tanıştık en sonunda… ‘Çok fenayım şu an’ dedim, ‘Abartma kız!’ dedi kafama vurdu! Çok seviyorum Yıldız Tilbe’yi…” notunu düştü.

irem yildiz

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.