İrem Derici’den dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez’e destek geldi

New York’ta bulunan bir mekanda sevgilisiyle yemek yerken objektiflere takılan Jennifer Lopez restoranda olduğunu unuttu.

48 yaşındaki Lopez, sevgilisi Milo Ventimiglia ile yemeğin yanında aldığı alkolün etkisinde ilerleyen saatlerde rahat tavırlar sergiledi. Restoranda burnunu karıştırırken yansıyan Lopoz’in fotoğrafı uluslararası basında ve sosyal medyada yankı buldu.

Lopez’in bu hareketine destek ise İrem Derici’den geldi. Doğal tavırlarıyla bilinen Derici dünyaca ünlü yıldızın fotoğrafının yer aldığı paylaşımın altına, “Helal kız, kökle” diyerek destek çıktı. Gecenin sonuna doğru ise sık sık esneyen Lopez’in o anları da kameralara yansıdı. Öte yandan ünlü yıldız 2018’de vizyona girecek Second Act filmi ile romantik filmlere geri dönecek.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.