İrem Derici’den albüm öncesi sürpriz şarkı

Türk Pop Müziği’nin yeni starı İrem Derici yeni yılda çıkaracağı ilk albümü öncesinde sürpriz bir single şarkıyla hayranlarını sevindirecek. İrem Derici, “Aşk Eşittir Biz “isimi şarkısını bugün müzikseverlerle paylaştı.

Son yıllarda arka arkaya çıkardığı şarkılarıyla dinlenme rekorları kırarak Pop Müziğin en üretken isimlerinden biri haline gelen İrem Derici’nin yepyeni şarkısı “Aşk Eşittir Biz’in sözleri ve müziği Hüseyin Boncuka düzenlemesi ise Mustafa Ceceliye ait. İrem Derici’nin güçlü yorumunu ortaya koyduğu yepyeni şarkısı, bugün tüm platformlar ve tüm müzik kanallarında olacak.

Yeni yılda kendisinden uzun zamandır beklenen albümünü çıkaracağını duyuran İrem Derici üzerinde 1 yıldır üzerinde çalıştığım albümümü yakında sizlere sunacağım fakat bu arada bir sürpriz yapmak istedim yorumunda bulundu. Türk müzik tarihinin en çok izlenen şarkısı olan Kalbimin Tek Sahibinenin rekorunu yine aynı uğurlu ekiple geçmek istiyoruz diyen İrem Derici, yeni şarkısı Aşk Eşittir Bizden’den de rekor paylaşım bekliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.