İrem Derici yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Son bir yıl içerisinde hızlı şekilde kilo verip adeta iğne ipliğe dönen İrem Derici yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’le aşk yaşamaya başladıktan soonra hızlıca kilo vermek için hırs yapan İrem Derici bir haftadır hastanede tedavi görüyor. Lider’den ikinci kez ayrıldıktan sonra vücudu tamamen iflas eden, direnci kalmayan İrem Derici son dönemde sık sık konserlerini iptal etmeye başlamıştı. Son olarak Ankara konserini iptal eden ünlü şarkıcı sosyal medyadan şu mesajı yayınlamıştı:

‘YERLERDE SÜRÜNÜYORUM’ DEMİŞTİ

“Ankara Polatlı konserim besin zehirlenmesine dayalı böbrek iltihaplanması sonucu doktor raporu ile zorunlu olarak iptal edilmiştir. 2 gündür çektiğim ağrıyı, sızıyı size anlatamam. Hastanede yerlerde sürünüyorum. Sevenlerimden ve bütün Polatlı halkından çok çok çok özür dilerim. En yakın zamanda görüşmek dileği ile…”

SOLUNUM ZORLUĞU ÇEKİYOR

İstanbul’da özel bir hastaneye sevk edilen İrem Derici’nin doktorundan dün sabah saatlerinde olumsuz bir açıklama geldi. Başhekim Prof. Dr. Reha Baran ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Hastamız İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir.” Ünlü şarkıcının sevenleri sosyal medyayı yorum ve geçmiş olsun dileklerine tuttu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.