İrem Derici, sağlığına kavuştu

Kilo kaybına bağlı bağışıklık sisteminin çökmesi nedeniyle 20 gün yoğun bakımda kalan İrem Derici, sağlığına kavuştu.

Derici’ye hastaneden taburcu olur olmaz özel bir beslenme programı hazırlandığı ortaya çıktı. Hastanede yattığı dönemde sıvı gıda ve serumla beslenen Derici’nin bu programla 20 günde 5 kilo alarak sağlığına kavuştuğu öğrenildi. Ölümden dönen şarkıcının kilo almasına yardımcı olan beslenme programında kırmızı et, pekmez ve kuruyemiş gibi gıdalar bulunuyor.

Konseri iptal ettiren paylaşım

İrem Derici’nin yoğun bakımdayken çalınan sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar, 29 Ekim’de Bursa’da vereceği konserin iptal edilmesine neden oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi, şarkıcının hesabından Bursaspor’la ilgi yapılan küfürlü bir paylaşım sonrası Bursalı hayranlarından tepki gören Derici’nin konserinin iptal edildiğini duyurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.