İrem Derici kilo haberlerine isyan etti

İrem Derici sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hakkında yapılan kilo haberlerine böyle tepki gösterdi. Lider Şahin ile yaşadığı aşkla olduğu kadar başarılı sahnesi ve albümleriyle de adından söz ettiren İrem Derici, rahat ve dobra tavırlarıyla şimdilerde magazin basınının en sevdiği isimler arasında yer alıyor. Yaptığı açıklamalarla olduğu kadar, paylaşımlarıyla da ilgiyi üzerine çeken İrem Derici’nin son paylaşımı yine büyük ilgi gördü.

Sahnedeki bir şarkıcının röntgen filmini paylaşan Derici, bu paylaşım üzerinden hakkında yapılan kilo haberlerine göndermede bulundu.

İşte İrem Derici’nin o paylaşımı…

Kadın olmak zor zanaat. Kilo alırsın kabahat, verirsin kabahat. Daha çok vereceğim ulan, böyle teker teker sayacaksınız kemikciklerimi… Haydi o zaman, bugünü milleti eleştirmeye değil de kendimizi geliştirmeye adayalım.

irem

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.