İrem Derici “DANTEL” 1 haftada 2,5 Milyon izlendi

Türk Pop Müziği’nin yeni starı İrem Derici, aylar önce hayranlarına söz verdiği ilk albümü “DANTEL”i bugün müzikseverlerle buluşturdu.

Son yıllarda çıkardığı singlelarla dinlenme ve izlenme rekorları kıran İrem Derici, yaklaşık iki senedir üzerinde çalıştığı albümünü bugün çıkardı. Dantel adını verdiği kariyerinin ilk albümü için oldukça heyecanlı olan İrem Derici, albüm çıkmadan paylaştığı kapak fotoğrafıyla da Twitterda kısa sürede trending topic oldu.

İrem Dericinin albümle aynı ismi taşıyan çıkış şarkısı Dantelin sözü müziği Ayla Çelik, aranjesi ise Erhan Bayrak imzası taşıyor. Albümünde Alper Narman, Arzu Daydinç, Aşkın Tuna, Erkin Arslan, Hüseyin Boncuk, Hüsnü Üstün,Kaan Karamaya, Onur Cumaoğlu, Onur Özdemir,Serhat Tekin ve Sinan Akçılın söz ve bestelerine yer veren İrem Derici şarkıların düzenlemeleri için de Erhan Bayrak, Erkin Arslan Mustafa Ceceli,Ozan Çolakoğlu ve Uğur Can Sezen ile çalıştı. İrem Dericinin eşi Rıza Esendemirin de aranjman yaptığı Dantel albümünün fotoğraflarını ise Aytekin Yalçın çekti.

Dantelin Beykoz Kundura Fabrikasında çekilen video klibini İrem Dericinin eşi Rıza Esendemir çekti. Dericinin stylingini ise Umut Eker üstlendi. Albüm sanatçının kendi şirketi İD Müzik ve GNL ortaklığında piyasaya çıktı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.