İrem Derici bir süredir birlikte olduğu Lider Şahin ile yollarını ayırdı

İrem Derici ve Lider Şahin çifti sosyal medya hesaplarından birlikte olan fotoğraflarını sildi. Ayrılık sebebinin İrem Derici’nin yoğun iş temposundan kaynaklı olduğu ileri sürüldü.

İddialara göre, İrem Derici’nin Lider Sahin’le görüşememesi sonucu aralarına soğukluk girmiş ve bir daha düzelmemiş. Bunun üzerine çift anlaşarak ayrılık kararı almış.

İrem Derici, bu haberlerin altında yer alan yorumları beğenerek ayrılığı doğruladı.

LİDER ŞAHİN’İN ANNESİ İREM’İ İSTEMİYORDU

Didem Şahin ilişkinin ilk günlerinde ‘Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün’ diyerek bu aşka onay vermeyeceğini dile getirmişti. Aradan geçen zaman içerisinde İrem Derici ile Lider Şahin gönülsüz anneye nispet yaparcasına birbirlerine daha çok kenetlendi. Bunun üzerine Didem Şahin de bir süre sonra ilişkiyi kabul etmiş gibi görünmeye başlamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.