İrem Derici, Best Fm’de Yasemin Şefik’in canlı yayın konuğu oldu

Pop müziğin genç ismi İrem Derici, Best Fm’de Yasemin Şefik’in canlı yayın konuğu oldu. Kahkaha dolu programda iki yakın arkadaşın sohbeti dinleyenleri kırdı geçir. Samimi açıklamalarda bulunun Derici ilk kez yeni klibini “Evlenmene Bak” şarkısına çekeceğini anlattı. Aynı zamanda klibin senaryosunu da anlatan sanatçı; “Klipte esas erkek Sinan Akçıl var. Komik bir şarkı. Baktım bu sene düğün şarkısı yetiştiremeyeceğim. Çiçek atma şarkısı olur dedim. Kendi düğünümü terk edip kaçan kızı oynuyorum. Peki kime kaçıyorum. Kamyon şoförü Sinan Akçıl’a” dedi.

Yasemin Şefik’in “Evlenemene bak şarkısına klip çekince, yeni boşandı bak bu şarkıya klip çekti haberleri yapacaklar değil mi?” diye sorunca İrem Derici; “Yapsınlar! Yapacak hiçbir şey yok. Neyi söylesem bir şey yapacaklar zaten. Ne yapayım yani Mor ve Ötesi gibi politik şarkı mı yapsaydım yani. Politikayla alakam yok. Hep yazılıp çizilecek artık böyle hissizleşmek en doğrusu.” Dedi.

İNSTAGRAMDA NE BULURSAM SİLİYORUM!

Sosyal medyada yüksek sayıda takipçisi olan İrem Derici; “İnstagramdan ne bulursam siliyorum. 2700 falan fotoğraf koymuşum. Ya abi mercimek köftesi yemişim onu paylaşmışım. O kadar da değil siliyorum.” Diye anlatınca Yasemin Şefik’in “Hayatında bir temizlik dönemine mi girdin?” sorusuna “ Ne kadar kıyafet verdim ihtiyacı olanlara inanamazsın. Battal boy çöp poeşetleriyle 12 poşet kıyafet. Öyle evde duruyor. Ayakkabısıdır, çantasıdır, pantolunudur. Şu anda evde altı tane pantolonum var. Yeterli.”

ARKADAŞLAR BABAM TÜRKİYE’NİN EN ZENGİN VE EN İYİ REKLAMCILARINDAN BİRİ! BENİM PARAM HEP VARDI!

21 yaşında yalnız yaşamaya başlayan İrem Derici “ Benim hep param vardı. Okuduğum okulları, gezdiğim ülkeleri, bildiğim dilleri bilmiyorlar. Sırf popçuyum ve biraz argo konuşuyorum diye bu da varoş parayı gördü sonradan parayı buldu bir tarafları kalktı diyorlar. Arkadaşlar, benim babam Türkiye’nin en zengin, en iyi reklamcılarından biri. Benim param hep vardı. Vardı yalan mı söyleyeyim. Ama öyle yaşamadım. Hiçbir zaman bir marka merakım olmadı. Hala o kadar pintiyim ki 30-35 liradan fazla para bir t-shirt’e vermiyorum.”

KORKU FİLMİNDE OYNAMAK İSTİYORUM!

Müziğin yanı sıra oyunculağa da göz kırpan İrem Derici; “Bir kaç film teklifi geldi. Biri pavyon şarkıcısıydı. Ama ben Türkiye’de korku filmi ne kadar olur. Ama ben olursam çok iyi olur. Komedi belki beceririm. Ama dramda evde yokum.!”

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.