İrem Derici “Aşk Eşittir Biz” şarkısı ile rekora koşuyor

İrem Derici yeni şarkısı Aşk Eşittir Biz ile yeni bir rekora koşuyor. Derici’nin eşi Rıza Esendemir ile birlikte hazırladığı Aşk Eşittir Biz klibi bir haftada 5 milyona yakın kişi tarafından izlendi.

O Ses Türkiye yarışmasında tanıdığımız, daha sonra Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı, Sevgi Olsun Taştan Olsun, Zorun Ne Sevgilim, Nabza Göre Şerbet ve Kalbimin Tek Sahibine gibi şarkılarıyla müzik listelerini alt üst eden İrem Derici, yönetmenliğini eşi Rıza Esendemir’in yaptığı yeni klibi Aşk Eşittir Biz‘i kısa bir süre önce yayınladı.

9 Ekim tarihinde yayınlanan Aşk Eşittir Biz şarkısının klibi 1 haftada 4.5 milyondan fazla kişi tarafından izlenerek yeni bir rekor kıracağını göstermiş oldu. İrem Derici‘nin genç yaşlı tüm müzikseverler tarafından dinlenen Kalbimin Tek Sahibine adlı şarkısı 145 milyon kez izlenerek önemli bir rekora imza atmıştı.

Aşk Eşittir Biz Şarkı Sözleri

Bir Masal Yazdım El Eleyiz Biz
Bir Hayal Çizdim Göz Gözeyiz Biz
Bir Dünya Diledim Sadece Senle
Kocaman Harflerle Aşk Eşittir Biz
Bir Rüya Gördüm Aşktan ibaret
Aşk Dediğim Yani Senden ibaret
Cenneti Yaşıyor Bu Kalbim Senle
Kalbimin Her Atışı Senden ibaret
Sence De Bazen Çok Saçmalamıyor Muyuz
Ufacık Sorunları Bile Büyütmüyor Muyuz
Böyle Ayrı Kalmanın Kime Faydası Var Aşkın
Mutlu Olmayı Hak Etmiyor Muyuz
Gel Yârim Gönlüme,Huzur Ver Ömrüme
Söylesin Tüm Şarkılar
Sevdamız Bir Melek, Uçuyor Göklerde
Kıskansın Tüm Aşıklar
Gel Yârim Gönlüme,Huzur Ver Ömrüme
Söylesin Tüm Şarkılar
Sevdamız Bir Melek, Uçuyor Göklerde
Kıskansın Tüm Aşıklar

İREM DERİCİ – AŞK EŞİTTİR BİZ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.