iPad modeli iPad Pro satışa çıkıyor

Geçtiğimiz ay Apple tarafından iPhoen 6S ve iPhone 6S Plus modelleri için yapılan etkinlik kapsamında iPad Pro modelinin de resmi olarak tanıtıldığı hatırlanmaktadır.
En Büyük iPad Modeli
Yapılan tanıtım etkinliği kapsamında iPad Pro tablet modelinin sahip olduğu ekran büyüklüğü dikkatleri çekmişti. Büyük ekranının yanı sıra geliştirilmiş donanım özellikleriyle de ön plana çıkan iPad Pro’nun hala satışa sunulmadığı ve konuyla ilgili olarak her hangi bir açıklamanın yapılmamış olması da dikkatlerden kaçmıyor.
Apple firmasına yakınlığıyla bilinen güvenilir bir kaynak tarafından yapılan haberlere göre iPad Pro modelinin Ekim ayı itibariyle satışa sunulacağı iddia ediliyor.
İlk Satışlar İnternetten
Ortaya atılan iddialara göre Apple iPad Pro modelinin ilk etapta Ekim ayı içerisinde sadece Apple’ın intrenet sitesi üzerinden satışa sunulacağı ve Kasım ayı itibariyle birlikte de iPad Pro’nun raflardaki yerini alacağı belirtiliyor.
Apple TV de Aynı Tarihte Geliyor
iPad Pro’nun yanı sıra Apple TV’nin de aynı tarihler de aynı şekilde satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.