İntizar ‘Konu Sen Olunca’

Arabesk Müziğin güçlü sesi İntizar, 5 yıl süren suskunluğunu ‘Konu Sen Olunca’ albümü ile bozdu. Poll Production etiketi Polat Yağcı prodüktörlüğünde müzikseverlerle buluşan albüm, birbirinden iddialı 11 parçadan oluşuyor.

Güçlü yorumunun yanı sıra besteci kimliğiyle de dikkat çeken İntizar’ın albümünde 9 şarkının sözü ve bestesi kendi imzasını taşıyor.

Şarkılarıyla hayatı, acıyı, aşkı ve ayrılığı bambaşka bir yorumun ışığında sunan İntizar, ‘Konu Sen Olunca’ albümü ile hayranlarına birçok sürpriz sunuyor. Arabesk Müziğin sevilen ismi Serkan Kaya ile birlikte seslendirdiği ‘Asla Bitmiyor’ şarkısı ile müzikseverlerin gönlünü fetheden İntizar, ‘Arka Mahalle’ şarkısı ile farkını yine ortaya koyuyor. Türk Müziğinin unutulmaz ismi Ahmet Kaya’nın ‘Arka Mahalle’ isimli eseri, İntizar’ın eşsiz yorumuyla yeniden can buluyor.

Dopdolu albümüyle, unutulmaz çalışmalarına yenisini ekleyen İntizar, ‘Konu Sen Olunca’ albümü ile sosyal medyada ‘Arabeskin kraliçesi geri döndü’ yorumlarına neden oldu.

blank

YENİ ALBÜM YENİ İMAJ!

Yeni albümü için Safa Gülsoy’un objektifine poz veren İntizar, yeni imajı ile de dikkat çekti. Albüm için 7 kilo veren ve rengarenk kıyafetlerle kamera karşısına geçen İntizar, yeni görüntüsü ile epey şaşırttı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.