Inter’den Oğuzhan Özyakup açıklaması

Inter Asbaşkanı Javier Zanetti, Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrası Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup hakkında açıklamalarda bulundu.

İsviçre’nin Nyon kentinde yapılan Şampiyonlar Ligi kura çekimi öncesinde Inter’in asbaşkanı Javier Zanetti, TRT Spor’a konuştu. Zanetti, Şampiyonlar Ligi hakkında değerlendirme yaptı. Inter’in asbaşkanı, “Şampiyonlar Ligi’nde bu duruma gelen takımlar önemli konumdadır. Önemli olan, güzel karşılaşmaların oynanacağı güçlü takımların çıkmasını bekliyoruz.” dedi.

“FAVORİ BARCELONA”

Şampiyonlar Ligi’nde bu sene favori takımın hangi takım olduğu yönündeki soruya eski futbolcu, “Barcelona’nın başrol oynayacağını düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

“MANCINI BAŞARILI”

Galatasaray’da da teknik direktörlük yapmış birisi olan Mancini hakkında konuşan Zanetti, “Mancini bu sezon çok başarılı. İyi çalışıyor. Bu sezon aldığı sonuçlar da bunu gösteriyor. Tabii sezon sonuna kadar zorlu maçlar var. Mancini’nin şu anki başarısını tüm boyunca sürdürmesini istiyoruz” söyledi.

“GALATASARAY VE FENERBAHÇE”

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ndeki rakipleri hakkında gelen soruya, “İki önemli takım. Bence Avrupa’da başrol oynayacak güçte. İki takım da başarılı… ” ifadelerini kullandı.

“GEREKEN YERLERE TRANSFER YAPACAĞIZ”

Inter’in Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup’u transfer etmek istediği yönünde çıkan haberlerle ilgili sorulan soruya Zanetti, “Şu an transfer gündemini net olarak konuşmadık. Oğuzhan bizim gündemimizde değil. Mancini ile devre arasında konuşarak isteği doğrultusunda güçlendirmemiz gereken yerlere transfer yapacağız” şeklinde konuştu.Fanatik

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.