Instagram’da direkt mesaj’a yeni özellikler geldi

Instagram’ın popüler Direkt Mesaj özelliği manzara ve portre resimleri, bağlantı önizlemesi desteğine kavuştu.

Instagram durmuyor. Her geçen gün yeni özelliklerini öğrendiğimiz Instagram’a bugün yeni özellikler geldi. Sadece iki gün önce, Hikayeler bölümüne Snapchat’te gördüğümüz yer ve hashtag özelliğini getiren Instagram’ın bu sefer Direkt Mesaj bölümü yeni özelliklere kavuştu.

Öncelikle, artık doğrudan bir fotoğraf paylaştığınızda, dikey veya yatay konumda kırpmanız gerekmeyecek. Bunun nedeni, Direct’in artık resimlerinizi tam olarak kendi ana görüntü oranlarında gösterecek olması. İşe yarar bir özellik gibi görünüyor.
Bunlardan birisi de bağlantı önizleme özelliği. Şimdi Instagram Direct’de sohbette bir bağlantı paylaştığınızda, bunun için güzel bir önizleme göreceksiniz ve bir dokunma gerekmeden içerik hakkında biraz daha fazla bilgi edineceksiniz. Ayrıca bir telefon numarası veya adres paylaşırsanız, bunlar da bağlantılara çevrilir.

Bağlantı önizleme özelliği, Sürüm 10.22 ile birlikte, iOS ve Android için Instagram’a geliyor. Manzara ve portre fotoğraflar da şu anda iOS’ta sunulmak kullanılabiliyor ve Android’e de “yakında” sunulacağı söyleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.