Instagram’a anket özelliği geldi

Sevilen sosyal medya platformu Instagram, yepyeni bir özellikle daha keyifli bir hale geldi. Bundan böyle Instagram kullanıcıları, hikayesinde anket yaparak takipçilerinin bir konuda görüşünü alabiliyor.

Facebook’un bünyesinde bulunan Instagram’a yepyeni bir özellik daha eklendi. Son dönemde Snapchat’in özelliklerini kopyalayarak en büyük rakibini alt etmeyi planlayan Instagram, bu kez özgün bir özellik geliştirerek beğeni kazandı.

Instagram kullanıcıları artık hikaye paylaşırken anket yapabiliyor. Arka plan fotoğrafını ayarladıktan sonra çıkartma butonuna tıklayarak anket seçeneği işaretleniyor ve kullanıcılar bu şekilde iki seçenekli anket yapabiliyor.

Anket özelliğiyle birlikte Instagram kullanıcıları, kararsız kaldığı bir durumda takipçilerinden görüş alabiliyor veya bir konu hakkında takipçilerinin düşüncesini kısa yoldan öğrenebiliyor.

Instagram’da anketi yapan kişi, kimlerin anketi gördüğünü, oy verdiğini ve oyunu ne yönde kullandığını da görebiliyor. Örneğin bu özellik yayınlandıktan sonra yaptığımız ankete 114 kişi olumlu, 32 kişi ise olumsuz oy vermiş. Anket özelliği her hikayede olduğu gibi 24 saat ile sınırlı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.