Instagram fenomeni Kelsey Wells isyan etti

Fitness Uzmanı Kelsey Wells, Kilo aldıktan sonra ne kadar güzelleştiğine atıfta bulunulan fotoğraflardan sonra isyan etti. 26 yaşındaki Instagram fenomeni, ünlü fitness uzmanı Kelsey Wells spora başladıktan sonra kilo aldı. Ancak spor sayesinde şekil alan ve daha çekici bir görünüme kavuşan 2 çocuk annesi genç kadının öncesi ve sonrası fotoğrafları internette hızla yayılmaya başladı.

“Lütfen artık paylaşmayın”
Kilo aldıktan sonra ne kadar güzelleştiğine atıfta bulunulan fotoğraflardan sonra ise fitness uzmanı Wells isyan etti ve 300 bin takipçisine Instagram hesabından seslendi. Wells, “Lütfen artık kilomu yazarak fotoğrafımı paylaşmayın. Fotoğraflar arasında sadece 2,5 kilo fark var. Şu ana kadar hayatımda hiç, kas kütlem bu kadar fazla olmamıştı. Şu andakinden daha sağlıklı hiç olmadım. Cildimden şu anda olduğu kadar da hiç mutlu olmadım.” dedi.

Spor yaparak kilo alan Wells, vücudunda yağ değil kas olduğu için zayıf olduğu halinden daha güzel bir görüntüye sahip olduğunu söylüyor.

Kelsey Wells1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.