İlker Ayrık’la Bir Sıfır’a Okan Bayülgen damga vurdu

Ekranların sevilen yarışma programı İlker Ayrık’la Bir Sıfır her hafta olduğu gibi bu hafta da seyirciyi ekranlara kilitledi. Her bölümünde birbirinden değerli isimlere ev sahipliği yapan eğlenceli program, bu hafta usta Showman Okan Bayülgen’i ağırladı.

Okan Bayülgen’i karşılarında gören yarışmacılar ve seyirciler şaşkınlıklarını ve sevinçlerini gizleyemediler. Oldukça eğlenceli anlar yaşanan programın bombası ise Okan Bayülgen’in yarışmanın sıfırı Duygu Karaca önünde diz çökmesi oldu. Oynadığı her skeçle seyirciyi kırıp geçiren yarışmada sıfırı temsil eden Duygu Karaca karşısında Okan Bayülgen de kayıtsız kalamadı ve “ben bu kızı istiyorum” diyerek Duygu’nun önünde diz çöktü. Okan Bayülgen’in esprili jesti karşısında oldukça heyecanlanan Duygu Karaca ise “hayır demek ne mümkün” diyerek karşılık verdi. Okan Bayülgen ile Duygu Karaca arasında yaşanan bu eğlenceli anlar programa damga vurdu.

Türkiye’nin yeni kadın komedyenlerinden biri olarak gösterilen Duygu Karaca pozitif enerjisi ve doğal oyunculuğu ile ekranların usta isimlerinin dikkatlerini üzerine çekmeye devam edeceğe benziyor.

okan1

DUYGU KARACA KİMDİR?

1985 İstanbul doğumlu olan oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuar Tiyatro Bölümü’nden mezun. Öğrencilik yıllarında oyunculuk yapmaya başlayan Duygu Karaca birçok tiyatro oyunu, dizi, reklam filmi ve televizyon programlarında yer almıştır. Başarılı projelerde rol alan oyuncu, son olarak İlker Ayrık’la Bir Sıfır isimli yarışma programındaki başarı performansıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.