“İlker Ayrık ile 1-0” başlıyor

Kanal D ekranın sempatik sunucusu İlker Ayrık, yepyeni programı “İlker Ayrık ile 1-0” la 13 Kasım Cuma akşamı sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Sadece araba değil, aynı zamanda 100.000 TL ödülün de verildiği programın sürprizleri bununla da sınırlı kalmıyor. Her bölümde birbirinden ünlü isimlerin katıldığı programın sürpriz konuklarından biri de Nuri Alço.

STÜDYODA NURİ ALÇO ÇOŞKUSU…

İlker Ayrık, ünlü oyuncuyu kendisi ile özdeşleşen Röpteşambır’ı ve müziği ile karşıladı. Perdenin açılması ile Nuri Alço’yu karşılarında gören yarışmacılar ve izleyiciler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yarışmacılar ve Nuri Alço arasında geçen “Röpteşambır” muhabbeti ise İlker Ayrık’ da dahil herkesi gülme krizine soktu.

Kanal D ekranının yeni keyfi ve neşesi olmaya hazırlanan “İlker Ayrık ile 1-0” 13 Kasım Cuma akşamı Kanal D’de başlıyor. Sakın Kaçırmayın

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.