İki Yalancı, dizisinde Kıraç rüzgarı esecek

Kanal D’nin yayın hayatına başlamak için geri sayım yapan dizisi “İki Yalancı” da, Kıraç rüzgarı esecek.

Başrollerinde Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in yer aldığı, senaryosunun Gani Müjde’ye ait olduğu dizinin yönetmen koltuğunda ise Eda Teksöz oturuyor. Dizinin tüm müziklerini üstlenen ünlü müzisyen İki Yalancı ile ilgili: “Gani Müjde ile ilk defa çalışıyorum, çok heyecanlıyım. Romantik komedi tadında bir iş yapmayı çok istiyordum ve senaryoyu çok sevdim. Oyuncular çok iyi, esas oğlan ve esas kızın uyumu muhteşem oldu. Eğlenceli ve duygusal, çok sıcak, güzel bir proje.” dedi.

Temmuz ayında izleyicisi ile buluşacak olan “İki Yalancı” nın genel hikayesi şöyle;

Evlilik hayalleri kurduğu çocukluk aşkı tarafından para uğruna terk edilen Serkan ve işinden atılıp evdeki baskıdan bunalan Duygu, birbirlerinden habersiz Bodrum’un yolunu tutarlar. Yaşadıkları hayattan kurtulmak için kolay yoldan zengin olmanın hayallerini kuran arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler. Söyledikleri yalanlar ayaklarına dolanıp ayrılmak zorunda kalana kadar tozpembe olan bu aşk, imkânsız bir kara sevdaya dönüşüp Serkan ve Duygu’nun yollarını ayıracaktır. Ta ki, başka bir yerde başka yalanlarda karşılaşana dek.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.