İki köpeğin saldırdığı oğlunu korumaya çalışan annenin videosu, tüm dünyada viral oldu

İnanılmaz görüntülerde bir anne, vücudunu çocuğu üzerinde siper ederken bir yandan da köpeklerle savaşıyor.

ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı Anaheim’da, inanılmaz bir olay yaşandı.

Güvenlik kamerası kayıtlarında ortaya çıkan görüntülerde, iki köpeğin saldırdığı oğlunu korumaya çalışan bir annenin videosu, tüm dünyada viral oldu.

İki yaşındaki minik çocuk annesiyle birlikte ön bahçedeyken aniden, komşulara ait olan iki köpeğin saldırısına uğruyor. Oğlunu köpeklerden kurtaran anne, hızla evine doğru koşuyor ama köpekler de onu takip ediyor.

Kapıyı açmaya çalışan anne, köpeklerin saldırıya devam etmesi nedeniyle bir türlü anahtarına ulaşamıyor ve asıl mücadele o zaman başlıyor.

Köpeklerin ısrarla minik çocuğu ısırmaya çalıştığı görüntülerde anne, bir yandan köpekleri savuşturmaya çalışırken bir yandan da tüm vücudunu oğluna siper ediyor.

Görüntülerde kan donduran saldırıyı durduran ise, dakikalar sonra çığlıklara yetişen bir komşu kadın oluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=yH7amiEsh1g

Elinde bir çubukla yardıma koşan kadın, saldırgan köpekleri uzaklaştırıyor. Kadın da oğluyla birlikte hızla evine girerek acil servisi arıyor.

Daha sonra yapılan açıklamada çocuğun ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Çocuğun o sırada işte olan babası Spencer Bishop ise, olayı duyunca ve güvenlik kamerası görüntülerini izleyince şoka uğradığını, köpeklerin komşular tarafından bakım birimine teslim edildiğini ve köpeklerin sahibiyle ilgili soruşturma başlatılabileceğini belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.