İdo Tatlıses “SEN”

Sonsuz Teşekkürler, Satır Satır , Kaç Kere, Marifet , İşimi Bilirim ve Ya da Boşver isimli singlelarından sonra İdo TATLISES, bu defa “SEN” isimli çalışmasıyla müzikseverlerle buluşuyor.

Bu şarkının sözleri İdo TATLISES’e müziği ise Galip ÖZTÜRK’e aranjesi ise son dönemlerde başarılı işlere imza atan Osman ÇETİN’e ait.

Geçtiğimiz aylarda Avrupa turnesine çıkan İdo TATLISES , Almanya’nın Nurnberg ve Stuttgart şehirlerinde verdiği konserlerin görüntüleriyle ve boşta kalan zamanlarında da bu iki şehrin dokusunu birleştirerek ; ünlü yönetmen Hasan KUYUCU ile “Sen” şarkısına klip çektiler. Klipte İdo’nun kendine has dans tarzı sosyal medyada yine en çok konuşulanlar arasına girdi bile.

Hayranlarından gelen albüm yapma isteklerine hayır diyemeyen ido TATLISES, “bu single benim ilk albümümünde müjdecisi oldu” dedi. İdo, şu sıralar studyoda yoğun bir şekilde albüm şarkılarının üstünde titizlikle çalışmaya devam ediyor.

İdo TATLISES “SEN” Single çalışmasını Deriko Müzik & 1992 müzik ortaklığı ile tüm digital platformlardan dinleyebilirsiniz.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.