‘İçimdeki Fırtına’ Star TV’de izleyiciyle buluşuyor

Yapımını Aslan Film’in, yapımcılığını Uğur ve Selman Kızılaslan’ın üstlendiği, senaryosunu İpek Kadılar’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın yaptığı ‘İçimdeki Fırtına’ dizisi (11 Şubat Cumartesi) bu akşam Star TV’de izleyiciyle buluşuyor.

Başrollerini Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca , Burak Yamantürk, Mehmet Özgür, Levent Can, Tarık Pabuççuoğlu ve Hatice Aslan’ın paylaştığı ‘İçimdeki Fırtına’ oyuncu kadrosu, hikayesi ve heyecan dolu sahneleriyle dikkat çekiyor.

Dizi internet ve sosyal medya hesabı ile meraklılarıyla buluştu. Düşman iki kardeşi canlandıran Merve Boluğur (Ezgi) ve Gizem Karaca (Deniz), ilk bölüm daha yayına girmeden seyircisini ikiye bölmeyi başardı. Ezgi mi, Deniz mi? Tarafınızı seçmeye hazır olun!

Genel Hikaye;

Tüm çocukluklarını birlikte, dayanışma içerisinde geçiren iki kız kardeşin zamanla birbirinin can düşmanı olmasını anlatan hikaye, hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmesi, geçmiş sırların ortaya çıkması ile bambaşka bir derinlik kazanır.

Birbirinin tüm huylarını, zaaflarını bilen iki kardeş, kıyasıya girdikleri gizli savaşta tüm zekalarını kullanacak ve birbirlerini can evinden vurmak için sahip oldukları imkanları ortaya serecektir. Oysa bu savaş ikisi arasında kalamayacak kadar büyüktür. Bilmeden, geçmişin üzerine çekilmiş olan bir perdeyi aralamış, gözlerden gizlenmiş pek çok sırrın su yüzüne çıkmasına sebep olmuşlardır. Onların dahi kontrol edemeyeceği eski hesaplar devreye girdikçe kardeşler birbirlerini yıkmakla, birlikte hareket etmek arasında sık sık bocalayacaktır.

İÇİMDEKİ FIRTINA | YENİ DİZİ | 11 ŞUBAT CUMARTESİ |20.00 |STAR

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.