İçerde’nin yeni karakteri Kudret Sönmez Tek sosyal medyayı salladı

İçerde’nin merakla beklenen yeni karakteri Kudret Sönmez Tek’e usta oyuncu Uğur Yücel hayat verecek.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Ay Yapım imzalı dizinin dün akşam Show TV ekranlarından yayınlanan yeni tanıtımı ekran başındaki izleyenleri heyecana boğdu. Yücel’in canlandıracağı karakterle ilgili ilk ipuçların ekrana geldiği tanıtım sosyal medyayı salladı. Yayınlanan tanıtımda Kudret’in, Celal ile aynı soyadı taşıyan Nermin Duman adlı kişinin mezarına çiçek bırakması akıllarda soru işareti bıraktı.

Dizinin yeni tanıtımı yayınlandığı ilk dakikalarda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Yaklaşık bir haftadır dizide Handan’ın (Tuba Ünsal) gizemli patronunun kim olduğunu sabırsızlıkla beklediklerini dile getiren izleyenler yayınlanan tanıtımla sosyal medyada sayısız yorum yaparak beğeni ve heyecanlarını dile getirdiler.

FIRTINALAR KOPACAK!

Ben Kudret Sönmez, inadına ölmedim!

İçerde’nin 6 Mart Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümünde izleyenler Kudret Sönmez Tek ile tanışacak. Son yıllarda komedi ağırlıklı yapımlarla ekrana gelen Uğur Yücel bu kez canlandıracağı çok farklı karakterle yine milyonların beğenisini toplayacak.

Dizide; Celal (Çetin Tekindor) geçmişte derin bir husumet yaşadığı Kudret’le uzun yıllar sonra yeniden karşıya karşıya gelecek. Sarp(Çağatay Ulusoy) ve ailesinin de hayatlarına dokunacak olan Kudret’in gelişi dizide fırtınaların kopmasına neden olacak.

Ekranların reyting rekortmeni yapımı İçerde yeni bölümüyle 6 Mart Pazartesi günü Show TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.